Toegangscontrole

Uw bedrijf 100% veilig en professioneel met onze dienst toegangscontrole

MVDH Security biedt U de controle over wat er op uw site gebeurd. Tijdsregistratie, remote opening, bezoekersterminals maar evenzeer controle van gezicht en temperatuur is mogelijk.

Types toegangcontrole

Een professionele toegangscontrole opent de juiste deuren, poorten of hekken voor de juiste mensen. En houdt ze gesloten voor anderen. Voor uw gebruiksgemak stelt MVDH Security u graag systemen van Rosslare, Paxton, en Suprema voor. Dit kan zowel:

PC gestuurd of online
Schermafbeelding 2020-08-14 om 14.20.09
Autonoom of offline
Schermafbeelding 2020-08-14 om 14.19.09
Semi online
Schermafbeelding 2020-08-14 om 14.22.15

Bij MVDH Security ligt de focus op het ondersteunen van klanten en het helpen bij het maken van een product keuze en het vinden van een oplossing voor elke specifieke situatie. Graag willen wij onze kennis en ervaring met u delen, zowel op product als service niveau. Indien er specifieke zaken worden gevraagd op gebied van toegangscontrole zullen wij u dan ook graag producten van bovenstaande merken aanbieden.

Biometrie

Meer en meer wordt er beroep gedaan op biometrie voor toegang te coördineren. MVDH Security kan u hierbij zeker bijstaan op gebieden zoals vingerscanning, irisscan…