Over ons

MVDH Security levert en installeert beveiliging in een spectrum van toepassingen en configuraties. Dit op gebied van inbraakdetectie, branddetectie, toegangscontrole als camerabewaking. We focussen graag op de residentiële markt alsook professioneel en KMO.

Waarom u zou kunnen kiezen voor MVDH Security: beveiliging is ons vak en is een echte specialisatie. U maakt gebruik van onze jarenlange ervaring van verschillende mensen met elk hun specialiteit waardoor u tevreden bent en blijft. MVDH Security levert u de correcte oplossing voor uw situatie en budget en zorgt dat deze ruimschoots voldoet aan uw verwachtingen. Onze eis van kwaliteit, kennisoverdracht en esthetiek in het werk is constant. Door deze grote stabiliteit in keuze product, personeel en kennis is het mogelijk ons prestatieniveau zeer hoog te houden en heel performant te reageren op de markt.

Focus op IT en remote service is zeker eens van onze troeven.

De installatie van de hardware is belangrijk maar even betrouwbaar dient de service naderhand te zijn! Onderhoud van de installatie, reactie op het alarm, verificatie ervan en de follow up zijn primordiaal voor veel van onze klanten. Remote support zal belangrijker worden. Klanten vereisen tevens meer IT support voor modems, apps e.d.m.

Bij MVDH Security bent u geen nummer of ticket! Zaakvoerder Wauter Muys heeft een ruime ervaring in de sector.

Bent u op zoek naar een alarmsysteem in de regio Gent, Destelbergen of de regio Oost-Vlaanderen? Wij zijn actief in gans België maar de regio Gent en Oost-Vlaanderen zijn onze thuishaven.

Wij voeren klantentevredenheid hoog in het vaandel.

Beveiliging is ons vak en we concentreren ons daar volledig op.De klant krijgt op alles voorrang! MVDH Security levert u de juiste producten voor uw concept en budget en zorgt dat u tevreden blijft.