Inbraakbeveiliging

Peace of mind in security met MVDH security

De tijd dat u inbrekers kon afschrikken met een enkele detector en sirene is reeds lang vervlogen. Maar wat is dan wel de oplossing? MVDH Security helpt u bij deze keuze.

Componenten inbraakbeveiliging

De centrale en bediening :

Enkele types welke wij ondersteunen: DSC Powermax en NEO, Honeywell Galaxy, DMP, Paradox Evo. MVDH Security prefereert een beperkt aantal centrales voor te stellen in functie van uw behoeftes. Zodoende kunnen wij u bij problemen remote reeds een heel eind op weg helpen en kunnen al onze techniekers u steeds support gaan bieden.

Heeft u een ander merk zal dit waarschijnlijk wel gekend zijn en dienen wij hier dieper op in te gaan. Touchpanelen, badgereader, biometrisch paneel… zijn allemaal mogelijk.

Sirenes

Sirenes zijn zowel verkrijgbaar in stalen als kunststof uitvoering. Ral kleur naar keuze indien gewenst.

Detectie

Afhankelijk van uw risico en periferie gaan wij de type detectoren en contacten gaan voorstellen. Glasbreuk en seismische detectie worden uiteraard ook voorgesteld indien nodig (niveau 3).

Draadloos & design

Onze centrales zijn ook uitgerust om draadloze componenten op aan te sluiten. Wij prefereren echter om zoveel mogelijk bekabeld te gaan werken. Voordelen hiervan zijn o.a. : geen vervanging batterijen, steeds doorseining signaal door de kabel, geen interferentie, betere regeling en afstelling detector,… Draadloze componenten zullen veelal op 433 of 644MHz worden afgesteld. Uiteraard volgen wij hier ook de laatste trends m.b.t. design en gaan we draadloze technologie zeker aanraden indien dit esthetisch de sterkste oplossing is.

Buitendetectie en verlichting

Buitendetectie is een ideale aanvulling van het inbraakalarm en/of camerabewakingssyteem.

Incert-attest

INCERT is een kwaliteitsmerk voor de producten en diensten met betrekking tot elektronische beveiliging tegen inbraak. Enkel de producten en de beveiligingsondernemingen die naar behoren gecertificeerd zijn, mogen het INCERT-merk gebruiken.

Kluizen

Er bestaat een wezenlijk verschil tussen een kluis en een brandkast. Met een kluis doet u aan inbraakpreventie. Ze heeft een indicatie van waarde berging: die geeft aan hoeveel waarde in de kluis kan worden opgeborgen. Hoe hoger de waarde berging, hoe sterker de kluis. Een brandkast biedt bescherming tegen brand of water. Ze bezit een tijdsindicatie die aanduidt hoe lang papier intact blijft bij een bepaalde temperatuur. Ook hier kan MVDH Security u het gepaste aanbod voorstellen.