Het einde van het jaar komt stilaan dichterbij… MVDH Security heeft redelijk wat te vertellen in deze laatste nieuwsbrief (van het jaar). Hoe u meer energie kan besparen, een paar updates, Paxton en een vriendelijke reminder. Scrol er gerust even door!

 

⚒️ Al op onderhoud geweest?

Bij deze sturen we een korte herinnering, moest u nog niet de kans hebben gehad, om met ons een afspraak te maken voor het onderhoud van uw producten. Het jaar komt tot z’n einde en we zouden niet willen dat u dit mist! Normaliter is elke klant op heden reeds gecontacteerd en geïnformeerd via tel en email.

Bekijk zeker onze contactgegevens onderaan de nieuwsbrief om zo snel mogelijk een afspraak te maken!

 

⚡ Eenvoudig energie besparen met Paxton!

Paxton is hier om u te helpen met de energiebesparingen!

Enkele functies zijn zeer cruciaal om zo veel mogelijk energie te besparen. Zo kan u automatisch apparaten uitschakelen door ‘Triggers & Acties’, uw stroomverbruik door batterij gevoede deurbeslagen toe te passen en veel meer! MVDH Security programmeert en connecteert in functie van uw noden.

Wilt u meer weten? Surf nu naar de website en lees er alles over.

Link: Energy Saving Made Simple. | Paxton (paxton-access.com)

 

💡 MVDH Security is nu ook Paxton Pro installateur!

Over Paxton gesproken… Wij worden nu ook herkent als échte Paxton Pro installateurs! Heeft u interesse om Paxton producten te laten installeren op een zo efficiënt mogelijke manier? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen!

Meer info over Paxton Pro en slimme toegangscontrole en alarm: Paxton10 | Hét alles in één beveiligingssysteem (paxton-access.com)

🛡️ Een vernieuwde Besafe Website!

De website van Besafe is recent vernieuwd geweest, u vindt er nu alle informatie terug over regelgeving in de cluster ‘particuliere beveiliging’.

Besafe streeft naar een veiligere samenleving. Hun rol als regulator en begeleider voor de burger biedt een grote bijdrage aan het veiligheidsbeleid. Zij streven deze misse na met respect voor hun waarden.

Kom meer te weten, ga hier naar de website: Clusters | BeSafe 

 

☁️ Camerabewaking AVA – in the cloud , de toekomst

AVA is een onderdeel van Motorola Solutions en streeft ernaar de slimste en eenvoudigste beveiligingsoplossingen te creëren. Ze helpen organisaties om hun omgeving en dergelijke beter te zien. Dit met als doel beter te kunnen handelen en mens, bedrijf of reputatie op een hoog niveau te kunnen beschermen. Zij geloven dat dit op een betere manier kan gebeuren, doormiddel van cloud solutions.

Bekijk hun nieuwste video over cloud solutions hier: AVA security brengt uw bedrijf in de wolken! Bullet – YouTube

📌 Korte reminders…

  • Heeft u binnen een sirene die kan gehoord worden door derden? Dan moet de installatie van een flits voorzien worden, die zichtbaar is op straat en valt u onder de wet van alarmsystemen.
  • Het is verplicht om aangifte te doen van je alarmsystemen en camerasystemen op Police-on-web. Vergeet dit niet, doe het nu: Police-On-Web | Portaal (politie.be) Heeft u een meldkamer connectie, dan doen wij dit voor u!
  • Maak uw onderhoudsafspraak bij MVDH Security, indien u dit nog niet heeft gedaan!

 

🎄Fijne kerst & een gelukkig nieuwjaar!

Het personeel van MVDH Security wenst u met veel plezier een fijne kerst en een gezellig nieuwjaar toe!

Onze 24/24 service blijft uiteraard beschikbaar tijdens deze periode!

09 219 99 91